Vakok és Gyengénlátók számára
Tisztelt Adózók!

Kiskunmajsa Város Önkormányzata az ügyfelek hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálása érdekében 2015. évtől lehetőséget biztosít a helyi adóbevallások elektronikus úton történő kitöltésére és beküldésére egyaránt.A helyi adózáshoz kapcsolódó nyomtatványok elérhetők a www.kiskunmajsa.hu/news/anyk_nyomtatvanyok oldalon és le is tölthetők onnan.
 

Az elkészült adó nyomtatványok elektronikus űrlapjai az Általános Nyomtatvány Kitöltő (ÁNYK) programmal tölthetők ki. Az űrlapok beküldéséhez ügyfélkapus regisztráció szükséges. Az ügyfélkapu nyitásával kapcsolatos további információk a https://magyarorszag.hu/ oldalon találhatóak.
 

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben az adózó nem saját jogán, illetve nem törvényes képviselőként nyújtja be adóbevallását, úgy a bevallás benyújtását megelőzően az adóhatósághoz bejelentést és hozzá kapcsolódóan meghatalmazást, megbízást kell tennie. A bejelentést és a hozzá kapcsolódó meghatalmazást, megbízást kiállítva és aláírva kell benyújtani az Adócsoporthoz. Jogi személyek esetében a meghatalmazáshoz aláírási címpéldányt is kérünk mellékelni.
 


Meghatalmazás
 


Amennyiben a nyomtatványok kitöltésével kapcsolatban további segítségre van szüksége, ügyintézőink készséggel állnak rendelkezésükre.
Kapcsolódó dokumentumok:

Vissza

Felhasználónév:
Jelszó:

A szavazás szünetel