A legjobb karácsonyi ajándék ötletek diétázóknak

 

 

Sokat gondolkozol azon, hogy mégis mit tegyél a fa alá? Ha olyan személyt ajándékozol, aki életmódváltáson töri a fejét vagy már bele is kezdett, nincs nehéz dolgod!

Íme a legjobb ötletek:

1., Okos mérleg
Nem csak a a testsúlyt mutatja, hanem például a testzsír százalékot is, ami az egyik legfontosabb tényező, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy ideális-e a súlyunk és ezen belül a testünk összetétele. Mindezeken túl még sok-sok adattal szolgál és applikációval is össze tudjuk hangolni.

2., Konyhai mérleg
Persze legyen digitális és gramm pontos. Ezzel, aki méri, hogy miből mennyit ehet, nagyon nagy segítséget adunk.

3., Edzőruházat
Ha az illető edzőterembe is jár nagyon könnyű dolgunk van. Egy új sporttáska vagy edzőcipő, esetleg egy felső vagy egy nadrág biztosan hasznos ajándék lesz.

4., Könyv
Egy olyan könyv nagyon hasznos lehet, ami azt a témát dolgozza fel, amely érinti. Például egy inzulin problémákkal küszködő rokon, örömmel fogad egy ilyen témájú szakácskönyvet.

5., Pulzusmérős óra
Ha valaki sportol, szereti tudni, hogy pontosan hány kalóriát égetett el. Ha fut vagy kerékpározik, akkor mekkora a táv, amit megtett. Ha még nincs, akkor tökéletes ajándék egy ilyen karóra.

6., Zene lejátszó
Sokan csak zenével szeretnek futni. Nekik tökéletes ajándék egy zene lejátszó vagy egy kábelnélküli fülhallgató, amellyel nehézségek nélkül lehet a telefonról zenét hallgatni.

Ez az írás is a Kiskunmajsai konzorcium által vezetett humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben” című, „EFOP-1.5.3-16-2017-00009” azonosító számú projekt keretein belül készült el. Az egészséges életmód kapcsán további érdekes tartalmak olvashatóak a www.sportelmenyekbacsban.hu weboldalra klikkelve.

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Kiskunmajsa Város