TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00629 azonosító számú, "A Konecsni György Művelődési Központ funkcióbővítő fejlesztése" című projekt

 

 

 

 

 

PROJEKTZÁRÁS - TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00629

2022 | 12 | 31

A Konecsni György Művelődési Központ, Tájház és Városi Könyvtár pályázatot valósított meg a TOP-7.1.1-16 - Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva című felhíváson „A Konecsni György Művelődési Központ funkcióbővítő fejlesztése” címmel.

A projekt 25 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósulhatott meg, melynek eredménye képpen az Intézmény aulájának és a hozzá kapcsolódó kiszolgáló helységeknek, illetve vizes blokkoknak a felújítása valósult meg, infrastruktúra-fejlesztéssel és eszközbeszerzéssel.

A fejlesztés révén az Intézmény a szolgáltatásait igénybe vevők számára magasabb színvonalú szolgáltatást tud nyújtani, a mai kor elvárásainak megfelelően.

Mindezek hozzájárulnak a Város kulturális szolgáltatásainak fejlesztéseihez, a célcsoport igényeit kielégítő magas színvonalú, attraktív közösségi tér jött létre, innovatív és modern elemeket alkalmazva.

A projektről bővebb információt a www.kiskunmajsa.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető: majsa.projekt@gmail.com e-mail címen.

 

Képgaléria

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Kiskunmajsa Város