ELBIR - bűnmegelőzési hírlevél 2023. március

CSALÁSSOROZAT ELKÖVETŐJÉT VETTÉK ŐRIZETBE
A férfi a különböző internetes oldalakon gyer­mekkönyveket, játékkonzolt hirdetett el­adásra. A reménybeli vevők a vételárat előre elutalták, ám ezt követően a kifizetett termé­keket soha nem kapták meg.
Bővebben...


A NYITOTT AUTÓ BŰNRE CSÁBÍT
Rövid időn belül két kocsit is nyitva talált Já­noshalmán egy 26 éves helybéli, aki nem volt rest ellopni az autókban fellelt értékeket. A nyomozók azonnal felismerték a kamerafel­vételeken.
Bővebben...


LOPOTT BANKKÁRTYÁVAL VÁSÁROLT
Egy kisbuszból pedig - amelynek az ajtaját könnyelműen nyitva hagyták - pénztárcát emelt a tolvaj el. A tárcában az iratokon és a készpénzen kívül volt egy bankkártya is, ez­zel a nő legalább négy boltban vásárolt min­denféle terméket.
Bővebben... 


SZÁLLÍTÁS KÖZBEN KAPCSOLTÁK LE
Őrizetbe vettek a bajai rendőrök egy 63 éves férfit, aki a gyanú szerint hónapok óta fát lo­pott a Vaskút környékbeli erdőkből.
Bővebben...


FIGYELJEN HÁZIKEDVENCÉRE
A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók életve­szélyt okozó, gondatlanságból elkövetett sú­lyos testi sértés vétsége miatt folytattak eljá­rást egy 53 éves asszonnyal szemben, akinek a kutyája kiszökött az utcára és megtámadott egy békésen kerékpározó nőt.
Bővebben...

 

 

 

 

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Kiskunmajsa Város