ELBIR - bűnmegelőzési hírlevél 2023. április

INTERNETES CSALÓ KERÜLT RENDŐRKÉZRE
Szendvicspaneleket értékesítve vágott át több embert egy kecskeméti férfi, azonban hamar lebukott és őrizetbe vették a rendőrök. Egy pusztaszeri asszony feljelentésével indult az ügy 2023. március 6-án, mivel elmondása szerint egy kecskeméti férfi kicsalt tőle 100.000,- Ft-ot idén februárban. A nő az egyik internetes portálon bukkant a magát szendvicspaneleket árusító vállalkozónak mondó férfira.

Bővebben...


CSALÁSSOROZAT ELKÖVETŐJE KERÜLT ŐRIZETBE
Egy kalocsai lakos tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki egy internetes oldalon ezüst nyakláncot hirdetett eladásra. A jóhiszemű vásárló a vételárat elutalta, azonban az áhított ékszer soha nem került a birtokába. A rend-őrök az általános tapasztalatok alapján gyaní-tották, hogy a csaló nem érte be egy áldozat-tal, így alapos kutatásba kezdtek az eset teljes körű felderítése érdekében.

Bővebben...


SZAMURÁJKARDOS EMBERRABLÁS
Az elkövetők megfenyegették az áldozatot azzal, hogy addig nem engedik szabadon, amíg az egyik támadó jogosnak vélt anyagi követelését ki nem egyenlíti.

Bővebben...


ALKALOM SZÜLTE TOLVAJOKAT FOGTAK
Egy 49 éves bugaci lakos tett feljelentést 2023. március 23-án kora délután a Kiskun-félegyházi Rendőrkapitányságon, ahol el-mondta, hogy az utcán álló kocsijából valaki eltulajdonította a pénztárcáját. A sértett el-árulta, hogy a kisteherautó ajtaját ugyan be-zárta, de az ablakot kissé lehúzva hagyta, így történhetett meg a baj.

Bővebben...


BETÖRŐK ŐRIZETBEN
A vármegyeszékhely nyomozói három férfit is őrizetbe vettek, akik betörések feltételezett elkövetői. Az elkövetők célpontjai a helyi vendéglátóegységek és üzletek voltak.

Bővebben...

 

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Kiskunmajsa Város