ELBIR - bűnmegelőzési hírlevél 2023. szeptember

CSAVARBEHAJTÓT HIRDETETT, VIRÁGFÖLDET KÜLDÖTT
A csaló egy hirdetéssel három embert károsított meg. Megbeszélték, hogy a terméket utánvéttel, automatából történő átvétellel fogja megvenni, így nem kell a pénzt előre elutalnia. A csomagautomatás értesítések annak rendje és módja szerint megérkeztek a vásárlóhoz, aki a kialkudott összeget az automatánál kifizette, ám ekkor jött a feketeleves. Vagy inkább fekete termőföld.
Bővebben...


ELSURRANT A SURRANÓVAL
Kifosztás miatt kell felelnie egy 26 éves férfinek, akit a térfigyelő kamerák segítségével pár órán belül azonosítottak a kecskeméti nyomozók. A buszra várt egy férfi Kecskeméten, de elaludt. Hajnalban arra kelt, hogy egy járókelő ébresztgeti, és az után érdeklődik, hogy miért nincs rajta cipő. Ezen ő annyira meglepődött, hogy beletelt egy kis időbe mire rájött, valaki lelopta a lábáról a surranóját. A tolvaj azonban nemcsak a lábbelijét vitte el, hanem a pénztárcáját és a telefonját is.
Bővebben...


KÖZFELADATOT ELLÁTÓ SZEMÉLY ELLENI ERŐSZAK
Hamar azonosították és kihallgatták azt a 41 éves férfit a kalocsai nyomozók, aki a gyanú szerint tapétavágó késsel megrongálta egy távolsági busz külsejét és belsejét, valamint megütötte a sofőrt.
Bővebben...


ISMÉT KERÉK PÁR TOLVAJT FOGTUNK
A kecskeméti Korona utcában egy lezárt kerékpárt lopott el egy ismeretlen elkövető. A férfinek nem volt szerencséje, mivel a város térfigyelő kamerái elől nem tudott elbújni.
Bővebben...


GÁZOLAJLOPÁSRA SZAKOSODTAK
Az elmúlt hónapokban több bejelentés is érkezett a rendőrségre, miszerint Kiskunhalason teherautókból, traktorokból és munkagépekből lopják az üzemanyagot ismeretlenek. A tolvajok rendszerint éjszaka csaptak le.
Bővebben...

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Kiskunmajsa Város