Ebösszeírás tájékoztató

Tisztelt Ebtulajdonosok / Ebtartók!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Kiskunmajsa Város Önkormányzata ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében Kiskunmajsa város közigazgatási területén 2024. április 2. és 2024. június 30. napja között ebösszeírást végez.

Az ebösszeírás során megbízólevéllel rendelkező összeírók keresnek fel minden háztartást. Az ebösszeírás során az összeírók az ebtartókkal ebenként egy, jogszabályban meghatározott adattartalmú adatlapot töltenek ki.

Az adatlap minél gyorsabb kitöltése érdekében kérjük Önöket, hogy az eb oltási könyvét, egyéb dokumentumait szíveskedjenek előkészíteni.

Az ebösszeírás célja a törvényi előírásoknak való megfelelés, illetve a kóbor és beazonosíthatatlan, jelölés nélküli ebek számának a visszaszorítása a város területén, valamint a felelős állattartás biztosítása.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az eb tulajdonosa, tartója köteles a törvényben előírt adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után.

Együttműködésüket köszönjük!


Kapcsolódó dokumentumok:
Minden jog fenntartva © 2011-2021 Kiskunmajsa Város