ITS elfogadás 2015.

Kiskunmajsa város megalapozó vizsgálatának és integrált településfejlesztési stratégiájának véleményezéséről

A „Fenntartható településfejlesztés a kis-, és középvárosokban (és a fővárosi kerületekben) – Integrált Településfejlesztési Stratégiák kidolgozása” című projekt keretében, a Belügyminisztérium EU-s támogatási forrás igénybevételével, az Integrált Településfejlesztési Stratégiák (továbbiakban: ITS) elkészítését biztosítja.

Ennek köszönhetően az ország majdnem minden járásszékhelyén egy időben, egymással párhuzamosan történik az ITS-ek elkészítése, a korábbi IVS-ek felülvizsgálata. A fent nevezett projekt keretében, Kiskunmajsa városa a 314/2012. (XI.8) Kormány rendelet szakmai-tartalmi követelményei alapján elkészítette a 2015-2020-as időszakra szóló középtávú stratégiai dokumentumát.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet hatályos előírásai alapján észrevételeket várok a 209/2013. (IX.03.) határozatban elfogadott Partnerség rendjének megfelelően 2015. június 15-éig.

A véleményeiket, javaslataikat eljuttathatják személyesen, postán (6120 Kiskunmajsa, Fő u. 82. sz.), vagy elektronikusan (incike@kiskunmajsa.hu) a Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztály 10. sz. irodájába.